Buli van

2010.08.21. 13:41

.

Volt , lesz. Jó volt és szép a csütörtöki összejövetel , kérünk mééég!!! Hagyományt teremtünk, ahogy Sz. mondta. Majd elaludt a pálinkák gonosz összeesküvése hatására.

Ám mi azért kitartottunk és helyt álltunk ahol kellett. Illetve táncoltunk.

Vágod? Én ezt el se hiszem, de még léteznek ilyenfajta társas tevékenységek, mint pl tánc.*vágod, nemcsak az ivászat és a szex..? !<

Mégtöbb (érdekteken) jóhír : hamarosan ismét urinőhöz illően használom majd anyanyelvemet, hála és köszönet !!! (valóban, az utóbbi 1,5 évben meglehetősen eldurvult a szókincsem ...)

A mai nap pedig a hedonizmus és a mazochizmus jegyében telik el. Azaz : együnk-igyunk mulassunk és takarítsuk el a romokat itthon ...

.Miután a tüzijáték fényeitől elbódulva hazavánszorogtam valahogy nem volt bennem elég buzgalom ahhoz, hogy nekiálljak...Jó, van még mentségem - én itthon se voltam lényegében tegnap- de kit érdekel ....!!! Gyerünk, kalandra fel...!

Innen üzenem Acrab kollégának, hogy a cserkészmobil kiválóan működik, megérte kivárni a 3 nap lélektani határt. (!)

Éljen a szőlőpálinka (házifőzet és a 2 ünnepelt!!)**

* És vannak még férfiak, akik tudnak isch...

**És éljen aszombat és avasárnapéséljen mindenbájoschszépnőédesegyszerűmélyenérzőgondotűzőkedveschkincsnálukszebbaföldönnincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenhatoeuz.blog.hu/api/trackback/id/tr122237081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása